Pizza

Skapa Äkta Napolitanska Pizzor Hemma – Bli Din Egen Pizzamästare

Drömmer du om att skapa äkta napolitanska pizzor med luftiga, höga kanter och en perfekt krispig botten? Med rätt ingredienser och redskap är det fullt möjligt att ta pizzaupplevelsen från restaurangen till ditt eget kök.

Ingredienser som gör skillnad

För en autentisk napolitansk pizza är mjölet avgörande. Använd Tipo 00-mjöl för den mjuka och elastiska degen som ger den där oemotståndliga, luftiga texturen. Kombinera detta med solmogna San Marzano-tomater och färsk mozzarella för en smakupplevelse i världsklass.

Rätt teknik för perfektion

Den napolitanska pizzan kräver en snabb bakning på hög värme. Med en pizzasten eller ett pizzastål når du samma resultat som i en traditionell stenugn. Degen jäser långsamt och formas varsamt, vilket ger höga kanter och en luftig insida – precis som det ska vara.

Inspireras och imponera

Med våra noggrant utvalda produkter och tillbehör kan du enkelt imponera på både familj och vänner. Varför nöja sig med halvfabrikat när du kan skapa pizzor som smakar som i hjärtat av Neapel?

  • CAPUTO FARINA CUOCO/ CHEF 1KG (TIPO 0)
  • CAPUTO FARINA SUPER (TIPO 0)
  • CAPUTO NUVOLA 1KG (TIPO 0)
  • CAPUTO PIZZERIA 1KG (TIPO 0)
  • Caputo Torrjäst 100 g
  • PlatshållareMOLINO PIANTONI TRADIZIONALE “00 LG” (TIPO 00)
    MOLINO PIANTONI TRADIZIONALE “00 LG” (TIPO 00)
  • MOLINO PIANTONI TRADIZIONALE “00 MD” (TIPO 00)
  • Olio Donatello 100% Italiano Ofiltrerad 500 ml
  • Olio Leonardo Chianti D.O.P. 500 ml
  • Olio Michelangelo 100% Italiano Filtrerad 500 ml
  • PIVETTI PIZZA ROSSA 2KG (TIPO 00)
  • Pizzamjöl Molini Pizzuti
    PIZZUTI ”COSTA D’AMALFI” (TIPO 00)